Онлайн Радио
Събота, Февруари 4, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио N-JOY ще срещне български фенове с легендарния вокал на UB 40 – Али Кембъл

Вокал и основател на една от най-характерните британски банди за всички времена, Али Кембъл от UB40 ще дойде за своя първи концерт у нас на 20 декември (неделя) 2009, по покана на радио N-JOY и Болкън Ентъртейнмънт
окал и основател на една от най-характерните британски банди за всички времена, Али Кембъл от UB40 ще дойде за своя първи концерт у нас на 20 декември (неделя) 2009, по покана на радио N-JOY и Болкън Ентъртейнмънт. Слушателите на най-голямата музикална радиостанция на България - радио N-JOY ще имат уникален шанс да спечелят пропуски за концерта, а част от късметлиите  ще се срещнат лично със звездата Али Кембъл!

Едва ли има човек в България, който да не знае наизуст хитовете в изпълнение на UB40 със специфичния вокал на Али Кембъл като „Red Red Wine” и „I Got You Babe”. Фронтменът на реге любимците ни UB40 е издал заедно с групата 18 студийни албума, с реализирани продажби от над 70 милиона копия по целия свят и над 40 сингъла в ТОП 40 на Острова, плюс още три солови албума. Али Кембъл има награда Ivor Novello за международни постижения, а през 2007 заедно с UB40 беше номиниран за „Грами” в категорията най-добър реге албум.

През 2009 Али Кембъл е готов с третия си солов албум Flying High. Той и бандата му не спират да свирят на живо по целия свят, включително с дати в Русия, Африка, с турнета в Австралия, Нова Зеландия и в Обединеното кралство.

Сега предстои и България! Очаквайте новата игра на радио N-JOY, която ще подари на верни радиослушатели едно незабравимо преживяване!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »