Онлайн Радио
Неделя, Април 14, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Джаз ФМ и Класик ФМ радио застават зад авторското право в музиката

Джаз ФМ и Класик ФМ радио станаха официални медийни партньори на представянето на книгата „Авторското право в музиката” на Георги Саракинов, от издателство „Сиби“
Джаз ФМ и Класик ФМ радио станаха официални медийни партньори на представянето на книгата „Авторското право в музиката” на Георги Саракинов, от издателство „Сиби“.    Промоция на новото издание ще направят проф. Пламен Джуров и Мариана Лазарова на 24 ноември от 18.00 часа в кафе-книжарница без тютюнев дим „Пингвините“ на ул. Граф Игнатиев № 18, ет. 4 (Orange centre).

На 23 ноември, ден преди събитието, авторът – Георги Саракинов ще гостува в студиата на Джаз ФМ и Класик ФМ, за да представи новата книга специално пред слушателите на авторитетните радиа.

 Музиката е навсякъде около нас – в офиса, дома, автомобила, кафенето, дори на улицата. Музиката е онова – нематериалното, което ни заобикаля, където и да сме. Тя е призвание и начин на живот за много творци, изпълнители, продуценти, музикални издатели, разпространители. Но тя е и средство, с което тези хора изкарват своята прехрана. Редно е част от приходите от музиката да отиват при носителите на правата. Авторското право е механизмът, с който се защитават тези права. Какво трябва да се знае за авторското право, но в областта на музиката, разяснява новата книга на Георги Саракинов  – „Авторското право в музиката“.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »