Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

22 годишна манекенка изпитва слушателите на PRO FM

Този петък в „Шоуто на Стан” между 10 и 12 часа стартира играта „Съблечи блондинката”. Слушателят, успял да съблече дамата в ефир ще спечели 1000 лева
Елена Боршукова е първата блондинка, която този петък ще се изправи срещу слушателите на PRO FM. Ели ще задава въпроси от предаването „Надхитри блондинките”, което се излъчва по PRO.BG всяка събота от 19:45 часа. На всеки верен отговор на слушател, тя ще сваля по една дреха. Колко далече ще стигне Блондинката зависи само от слушателите и техните отговори. Всяка петък вечер сайтът www.profm.bg ще излъчва кадри от играта на Блондинките в радиото.
Елена е на 22 години от София. В момента е студентка, трети курс, специалност бизнес администрация в „Нов български университет”. Работи като модел от 2 години. За себе си казва, че е фенка на високите скорости, приема участието си в тази игра като поредното предизвикателство и е сигурна, че много ще се забавлява.

Слушателят, успял да съблече Елена Боршукова в ефира на PRO FM, ще спечели 1000 лева. Как ще протече първият сблъсък на Блондинка със слушателите, ще стане ясно този петък между 10 и 12 часа в „Шоуто на Стан”, на 101.1 MHz.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »