Онлайн Радио
Събота, Април 20, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Том Джоунс на живо с Радио 1 в Белград!

Наше момиче покани на гости легендарния изпълнител
Противно на всякакви суеверия, петък, 13 ноември, се оказа изключително късметлийски ден за осем слушатели на Радио 1, които жребият определи да отидат на концерт на Том Джоунс в Белград. А двама от тях – дори получиха уникалната възможност - да се срещнат с легендарния изпълнител очи в очи!

Осемнайсетгодишната Ралица Стойчева и сестра й Теодора имаха шанса да се докоснат до идола си и да се снимат с него малко преди концерта на Белград Арена. Ралица успя и да си поговори със звездата и дори се престраши да го покани на концерт в България. Като истински джентълмен сър Том Джоунс обеща да обмисли поканата и да зарадва и българските си фенове със също толкова завладяващ концерт.

Концертът бе част от турнето на Том Джоунс в подкрепа на последния му албум 24 hours (Parlophone/EMI/Анимато Мюзик). Въпреки това, той не пропусна да напомни на близо двадесетхилядната публика и много от старите си хитове като Delilah и Green Grass of Home, които изправиха на крака верните му фенове.    

Като “уникално преживяване” определиха победителите в играта на Радио 1 продължилото близо два часа шоу. Неуморимият Том Джоунс показа на всички, че дългите години на сцена са го направили истински професионалист, който все още може да накара публиката да танцува с часове.

Самата Ралица развълнувано сподели: „Емоцията и преживяването бяха неповторими и искаме отново да благодарим на Радио 1 за шанса да станем част от това шоу! Просто беше уникално, най-добрият концерт, на който съм била досега!”

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »