Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

МИЛЕНА…BACKSTAGE

Разходка в историята на рока с радио STAR FM
Радио STAR FM ти дава възможност да спечелиш пътуване до гореща точка! Само един слушател на STAR FM ще спечели вълнуващо пътешествие в света на класическия български рок.

Играй и спечели – бекстейдж пас за юбилейния концерт на Милена в София! ВСЕКИ ДЕН в предаването на Илияна Бойчева по STAR FM ще звучи част от песен на Милена и слушателите ще трябва да  довършат парчето. Всеки, който знае точните думи и ги изпрати на кратък номер 1925 или се обади на 02 817 58 58, ще участва в жребий за уникалната награда.   

Екскурзията за късметлията ще започне половин час преди шоуто – специализиран гид, осигурен от STAR FM чака на служебния вход на зала Универсиада и ще преведе щастливеца през всички епохи на класическия български рок. Ще срещне вече изчезнали музикални видове като група Ера и ще мине през ледената епоха Ревю. В стаята на ветераните на революционното движение ще може да пипне Васко Кръпката, в залата на славата на живите легенди ще го посрещнат Ахат, а в отдела за модерно изкуство ще види мърдащите експонати Нуфри и Димитър Кърнев.

И накрая – този, който ще грабне бекстейдж паса, ще се наслади на едно питие от кетъринга на самата Милена. Фотоапаратът е задължителен, съветват уредниците на пътуването, защото няма да има забранен за снимане експонат!

 
Коментари
  1. Анонимен
    26 Ноември 2009, 12:29
    Mnogo iskam da otida!shte byde strashno!
  2. merritu
    22 Ноември 2009, 22:15
    с един пропуск виждаш едни от най-добрите изпълнители в България...а дори да не го пулучиш концертът не трябва да се изпуска!!!

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »