Онлайн Радио
Сряда, Февруари 21, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Пътувай със стил - новата игра на Z-Rock и N-Joy!

От днес стартира една от най – интересните игри в българския радиоефир, която ще пропътува разстоянието от Рок радиото на България до радио  N-JOY – най-голямата музикална радиоверига у нас – “Пътувай със стил”!
От днес стартира една от най – интересните игри в българския радиоефир, която ще пропътува разстоянието от Рок радиото на България до радио  N-JOY – най-голямата музикална радиоверига у нас – “Пътувай със стил”! За първи път едновременно в радиата N-JOY и Z-Rock! В продължение на три седмици на сайтовете на двете радиа ще се задава ежеседмичен въпрос, който ще се отваря при кликване на специалния банер на играта “Пътувай със стил. Всяка седмица трима ще печелят дигитална фоторамка, а в края на играта ще бъде изтеглена голямата награда – новогодишна екскурзия в Париж за двама, с празнична вечеря и романтична разходка с корабче по Сена!
 
   Радио N-JOY и радио Z-Rock са сред иновативните, с отличителен стил и успешно наложилите се марки на пазара. През последните години радио N-JOY разшири мрежата си в страната и в момента може да се слуша в над 30 града в страната, което естествено го определи като най–голямата музикална радиостанция на България. Сайтът и форумът на Z-Rock се радват на огромна посещаемост от многобройните почитатели. Изключителната активност на слушателите на Z-Rock се потвърждава и от фактите – всеки ден се регистрират над 4000 уникални влизания, а до този момент са регистрирани близо 43 000 потребители. Z-Rock излъчва в 13 града в България, аудиторията му е изключително активна – предимно мъже, в съотношение около 65 % към 35 %, с таргет 19-54 години. Z-Rock успя да се наложи като своеобразна рок – институция и не престава да се забърква в най-горещите рок събития, както в България, така и в чужбина.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »