Онлайн Радио
Петък, Юли 19, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Том Джоунс на живо с Радио 1!

Четири щастливи двойки отиват в Белград на концерт на легендарния изпълнител
Кристина Желязкова, Катя Кръстева, Ралица Стойчева и Теодора Узунова миналата седмица спечелиха пътуване до Сърбия и билет за концерта на Том Джоунс за себе си и за любим човек благодарение на радиото, което пуска само класически хитове – Радио 1! На 13 ноември четирите щастливи двойки заминават за Белград, където на Белград Арена ще имат шанса да се срещнат очи в очи с легендарния изпълнител и да се сдобият с незабравим спомен за цял живот.

Единственото, което слушателите трябваше да направят, е в продължение на две седмици да слушат внимателно Радио 1 и всеки път, когато чуят песен на Том Джоунс, да изпратят часа на излъчване и името й на igra@radio1.bg. Участниците бяха повече от 200, но само четири от тях спечелиха жребия и ще пътуват до Белград с половинките си, за концерта на певеца - легенда на 20ти и 21ви век.

Турнето на Том Джоунс, което включва и западната ни съседка, е в подкрепа на последния албум на легендарния изпълнител 24 hours (Parlophone/EMI/Анимато Мюзик). За него той самият казва, че е най-обмислената и лична продукция, която е правил. А причината е, че певецът, който, освен че е изключителен студиен и концертен изпълнител, най-после става и автор на песните си. За пръв път в кариерата си, Том заема основна роля в писането на голяма част от събраните в 24 hours. Това е един исторически албум за Сър Том Джоунс, който разкрива неговата истинска същност, характер и сила. Фактът, че човек на тази възраст и с този опит може да създаде подобна класика, е само още едно доказателство за есенцията на успеха му: силата на песента и силата на Гласа.

Слушателите, спечелили от играта на Радио 1 незабравимото пътуване и  концерт, ще могат лично да се уверят в това на 13 ноември в Белград. А ние чакаме снимки и продължаваме да слушаме...

 
Коментари
  1. merritu
    22 Ноември 2009, 22:09
    завиждам на спечелилите...

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »