Онлайн Радио
Понеделник, Март 19, 2018 | Мрежа: 2780 потребителя
 

Радио Веселина изпраща слушател до Египет по повод 17-тия си рожден ден

5-дневна екскурзия за двама до Земята на фараоните е наградата в новата кампания на Радио Веселина “Щастливата дата”
Водещата радиостанция за модерен поп-фолк Радио Веселина навършва 17 години. „Горд съм да съм програмен директор на радио-емблема на модерния поп-фолк. За мен е чест да работя с екип професионалисти, посветени на работата и на слушателите си и извели радиостанцията на върха. Благодаря им за отдадеността, без която нямаше да имаме този успех вече 17 години.“, споделя програмният директор на Радио Веселина Генади Роев.
За своя 17-ти рожден ден Радио Веселина ще зарадва слушателите си с нова кампания - „Щастливата дата“. Наградата в нея е петдневно пътешествие за двама навръх Нова Година до слънчев Египет.
От 2-ри ноември до 11-ти декември в ефира на радиостанцията за модерен поп-фолк ще прозвучава конкретна дата. Приятелите на Радио Веселина ще трябва да следят тяхната рождена дата да съвпада със споменатата от водещите. Изпращане на смс ще регистрира рожденика и ще му предостави шанс в голямото теглене в края на кампанията. Измежду всички, изпратили кратко съобщение, в 17 часа на 11-ти декември в шоуто „Огледало“ Мария ще изтегли името на щастливия победител. А на рождения си ден Радио Веселина ще подари на родения на „Щастливата дата“ петдневно пътуване за двама в Египет, където щастливците ще посрещнат 2010-та година.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »