Онлайн Радио
Събота, Април 20, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Промени в кухнята на Радио Витоша

Радио Витоша с нова програмна схема и най-добрата музика сега
От понеделник, 26 октомври, Радио Витоша стартира с обновен плейлист, с нова делнична програма и с водещи през уикенда.

След две успешни години с "Музиката, която те кара да се раздвижиш" и водеща позиция на пазара, Радио Витоша продължава напред с „Най-добрата музика сега“. За разлика от радиостанциите, които функционират на принципа "музикална кутия", Витоша се гордее с талантливите си водещи и разширява тяхното присъствие в ефира си с предавания през целия уикенд.

Радиостанцията, която обича да забавлява, ще стартира делничната си програма с най-успешното сутрешно радиошоу за последните 10 години "Тройка на разсъмване". В обедните часове компания на музикалните фенове ще прави Гергана. А на шофьорите на път за вкъщи, Стоян ще дава актуална информация за пътната обстановка. Повече интерактивни игри и награди ще предлага Петър между 6 и 10 вечерта.

Уикенд програмата на Радио Витоша ще предлага най-добрата музика и най-интересните моменти от седмичната "Тройка на разсъмване".
Изненадите за феновете са самостоятелните предавания на Катя и Мартен в събота и неделя, класацията на „Най-добрата музика сега“, поднесена от Стоян в събота, и за десерт - познатата радио и телевизионна водеща Диди, която ще забавлява слушателите до полунощ в съботната вечер.


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »