Онлайн Радио
Четвъртък, Декември 8, 2022 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа Алфа радио се представи и на запад.

Партирадиото на България и най-добро денсрадио в Югоизточна Европа – Алфа беше сред официалните медийни партньори на Амстердам Денс Ивент (Amsterdam Dance Event, ADE).
Партирадиото на България и най-добро денсрадио в Югоизточна Европа – Алфа беше сред официалните медийни партньори на Амстердам Денс Ивент (Amsterdam Dance Event, ADE).
В рамките на 4 нощи от 21 до 24 октомври Алфа радио заведе слушателите си на партита в някои от най-добрите клубове в града-люлка на денсмузиката на Стария континент.
Директно от Амстердам феновете на партирадиото слушаха и танцуваха с диджеите от британско-холандския Аудио Демидж Рекърдс (Audio Damage Records), американския Стар Сиксти Найн (*69), за първи път бяха на Хаусекси парти (Housexy party) и за пореден на Хед Кенди (Hed Kandi) -  двата парти-бренда на световния лейбъл и клуб Министри ъв Саунд (Ministry of Sound).
По време на ADE слушателите на Алфа радио се радваха на сетовете на повече от 20 диджея, четири певици, двама певци и двама музиканти – саксофон и китара наживо от клубовете в Амстердам.
Сред тях и добре познатите диджей-тандеми Хокстън Хоорс (Hoxton Whores) и Фриймейсънс (Freemasons), диджеите Кид Масив (Kid Massive), Патрик Хагенаар (Patrick Hagenaar) и Стивън Каре (Steven Quarree) и ангелогласните Тара Макдоналд (Tara McDonald) и Тери Би (Terri B).
Тери, която има собствено радиошоу по Алфа (The Housecrunch Radioshow, всеки първи и трети четвъртък от месеца, от 21.00ч.), буквално възпя българското партирадио в изпълнението си, а всеки един от диджеите се представи и поздрави лично слушателите по партимикрофона.
Освен директните предавания, феновете на Алфа радио ще чуят  и записи от някои от по-големите партита по време на ADE 2009.
В конферентната част на най-голямото денссъбитие в Европа парти-отделът на Алфа проведе неизброимо количество срещи с артисти от петте континента и постави българското партирадио на картата на денсмузикалния свят.
АDE се проведе от 21 до 24 октомври за 14та поредна година, за първи път Алфа радио беше сред официалните медийни партньори на събитието, с подкрепата на авиокомпания България Ер (директни полети София – Амстердам, понеделник и неделя).

www.alpharadio.bg
www.air.bg

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »