Онлайн Радио
Събота, Декември 2, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Рекорден брой посетители на страницата на Z-Rock!

Рекорден брой посетители в интернет страницата на Z-Rock бяха регистрирани в периода на ГОЛЕМИТЕ ПРАЗНИЦИ, по повод рождения ден на Рок радиото на България – 13 октомври
Рекорден брой посетители в интернет страницата на Z-Rock бяха регистрирани в периода на ГОЛЕМИТЕ ПРАЗНИЦИ, по повод рождения ден на Рок радиото на България – 13 октомври. За периода 12 - 16 октомври, средно дневно, по 5300 уникални IP адреса, 175 452 разгледани страници, и 646 050 кликвания. Всичко това има своето логично обяснение – празничната програма на Z-Rock предложи 100 процентов купон за всички, които са на честотите на рок радиото на България. Тържественият ефир беше обединен от посланието: “3 години Z-Rock благодарение на теб!”.

Да кажат едно наздраве на любимото си радио и да разкажат незабравимите си рок истории, гости в студиото през седмицата бяха: Иван Черкезов; Ники Кънчев; Б.Т.Р.; Митко Кърнев; Odd Crew; гл редактор на “Про-Рок” – Найден Колчев и др. Всеки ден в студиото на “HiJack Show” с Краси Москов, специалната програма “Hijack acoustic” предложи на слушателите незабравими и неповторими акустичните концерти на: Щурците; Panican Whyasker; Джендема; Der Hunds и Милена.

Големите тържества в Z-Rock продължават, защото до 21 октомври ще се раздадат 100 билета за култовата група ZZ Top, а петима от верните слушатели освен билет ще получат и “мийт енд грийт” пропуск или възможност за среща с брадите тексасци и автограф.

Повече за играта за 100 билета, влез на:

www.zrockbg.com

 
Коментари
  1. pbizart
    31 Октомври 2009, 00:46
    и аз бях редовен посесител на сайта заради играта, но уви нямах късмет

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »