Онлайн Радио
Петък, Септември 30, 2022 | Мрежа: 38818 потребителя
 

STAR FM звъни по телефона и чака паролата - ZZ STOP!

Класиката в Рока - Радио Star FM влиза в телефоните на милиони българи, за да ги подготви подобаващо за концерта на рок легендите ZZ TOP в България.
 Класиката в Рока - Радио Star FM влиза в телефоните на милиони българи, за да ги подготви подобаващо за концерта на рок легендите ZZ TOP в България.

Рок вълната ще залее цялата страна с предизвикателство към слушателите: искате ли да бъдете двама от 102-та щастливци, които ще спечелят билети за КЛАСИКАТА В РОКА - ZZ TOP от Star FМ и Болкън Ентъртейнмънт ?

 Изпратете ни телефонния номер на ваш приятел, с когото бихте искали да отидете на концерта. Направете го на тел. 02 / 817 58 58, e-mail contact@starfm.bg или със sms на 1925, с първа дума starfm. Достатъчно е да слуша Радио Star FM, защото ако някой от водещите ни го набере, той трябва да вдигне телефона си с паролата - ZZ STOP! Щом това се случи, вашият приятел на мига печели 1 билет за себе си и 1 за вас.

Вашите приятели са и наши приятели!
ROCK ON!
София - 105.6 MHz, Пловдив - 102.7 MHz, Варна - 105.7 MHz, Бургас - 107.1 MHz
Русе - 103.9 MHz, Стара Загора - 89.7 MHz,Сливен - 96.2 MHz,Благоевград - 101.1 MHz
Велико Търново - 90.9 MHZZ TOP идват в България по покана на Болкън Ентъртейнмънт като част от турнето Double Down Live. Тексаските герои ще са тук, за да отпразнуваме заедно смайващия им юбилей – 40 години на сцената!!!

Датата на голямото рок събитие е 21 октомври, стадион Академик.

Билети: Mрежата на eventim.bg, включително веригите магазини Пикадили, Германос и Техномаркет. Цени: 50 лв, 60 лв, както и 80 лв за фен зона

За билети:
www.eventim.bg
За повече инфо:
www.becbg.com
www.starfm.bg
www.zztop.com

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »