Онлайн Радио
Четвъртък, Юли 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Софиянка ще пазарува безплатно в продължение на една година

Росица Даскалова от София научи тази сутрин от ефира на Радио FM+, че печели първата голяма награда в  “Играта на децата” – една година безплатно пазаруване
    Росица Даскалова от София научи тази сутрин от ефира на Радио FM+, че печели първата голяма награда в  “Играта на децата” – една година безплатно пазаруване. Тони и Сашо от сутрешното шоу “Kofein!” я изтеглиха чрез жребий от над 1200 участници, регистрирали се за участие през първата седмица. “Сега се меря и обещавам, че след година ще ви кажа колко съм качила заради вас”, пошегува се победителката в ефир.  

     “Играта на децата” започна в ефира на Радио FM+ преди седмица и ще се излъчва през целия месец Октомври. Обещание да обърнат представите на слушателите за награди дадоха от радиото, което тази седмица става на седемнадесет години: дванедесет месеца безплатно пазаруване, дванадесет месеца безплатно гориво, семейна екскурзия в най-големия приключенски парк в Европа – Дисниленд, Париж, както и още много други големи изненади.

“Надявахме се, че играта ще се приеме от слушателите ни много добре, но само седмица след старта и, тя вече е  истинска мания за тях – над 1200 вече участваха в обаждане на 0 700 1 58 58, sms на номер 1925 с първа дума radio или в сайта www.fmplus.net”, обяснява Радослав Неделчев, Мениджър Промоции в FM+.

Специално за “Играта на децата” радиото организира кастинг и избира за водещи петгодишната Рада и първокласникът Самуил. Те ще са в студиото всеки ден през Октомври – от сутрин до вечер и ще провокират слушателите, като описват по детски всякакви неща, които ни заобикалят: у дома, на работа или на улицата...

“В Четвъртък – 15 октомври, Радио FM+ става на 17 години. Като Първото Частно радио в България винаги сме се гордеели с успехите, водещите, музиката, клиентите и слушателите си. Малко са медиите, които оцеляват през годините, без да загубят облика си, историята или името си. Радвам се, че Радио FM+ е и остава радиото, което всички познават”, заяви пък Програмният Директор Надежда Радева.

 
Коментари
  1. pbizart
    31 Октомври 2009, 00:49
    тази седмица и аз участвам, наградите са 2 екскурзии
  2. pbizart
    12 Октомври 2009, 15:55
    благородно и завиждам, защото тази криза ни ограничава доста

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »