Онлайн Радио
Четвъртък, Декември 1, 2022 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Джаз емоции по Джаз ФМ радио

От днес Джаз ФМ радио ще поведе слушателите си по най-престижните сцени по света, за да им представи изпълнения на живо на титаните на джаз, соул, блус, фънк и етно музиката в новото предаване „Джаз емоции”
От днес Джаз ФМ радио ще поведе слушателите си по най-престижните сцени по света, за да им представи изпълнения на живо на титаните на джаз, соул, блус, фънк и етно музиката в новото предаване „Джаз емоции”. Първото издание ще представи уникален запис от концертите на фестивала в Нюпорт през 1957 г. на три големи дами на джаза – Ела Фицджералд, Били Холидей и Кармен Макрей. Следващата седмица ще звучи феноменалният концерт на Лутър Вандрос от престижната зала „Рейдио сити мюзик хол” в Ню Йорк през 2003 г. В предаването ще се излъчват не само забележителни записи от миналото, но и съвсем нови концертни проекти, които ще останат в музикалната история. Скоро слушателите ще чуят канадската суперзвезда Майкъл Бублей от „Медисън скуеър гардън” и концертния албум на Лани Хол и Хърб Алпърт, записан по време на тяхното турне в Съединените щати.

Българската музика ще бъде важен акцент в съдържанието на „Джаз емоции”, продължавайки традицията на Джаз ФМ радио да подкрепя и насърчава родното изкуство. В ефира слушателите ще чуят записи на концерти от „Sofia Live Club”, известен с уникалното озвучаване по най-високите световни стандарти за музика на живо, както и от други музикални сцени, където българските творци се срещат със своята вярна и обожаваща ги публика.

Новото предаване на Джаз ФМ радио „Джаз емоции” ще се излъчва във вторник от 21ч.       и в събота от 19 ч.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »