Онлайн Радио
Петък, Юли 19, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

„Форте” прегази 15-та годишнина с БТР

БТР бяха специални гости на партито по случай 15-та годишнина на „Форте” радио.
БТР бяха специални гости на партито по случай 15-та годишнина на „Форте” радио. „Групата на годината” наложи характерното си звучене и се превърна в най – ефектния подарък за колегите от първата частна електронна медия в Шумен. Край бреговете на шуменската „Ривиера” купона на „Форте” радио събра бизнесмени, политици и журналисти. Собственикът на „Форте” радио Светлана Кюркчиева обяви, че със свое решение Съветът за електронни медии е удължил лицензията на медията с нови 15 години.

„Радвам се, че през тези години нашата регионална програма се развива без да губи посоката”, заяви Кюркчиева и благодари на целия екип на „Форте” радио. От „Форте” обявиха още, че разширяват порт-фолиото си с нов медиен проект. Fortisimo.eu е първото списание базирано в интернет и списвано в Шумен. Списанието ще се разработва от екипа на „Форте” радио, като информацията в него ще зарежда и самата радиопрограма. Управителят на „Форте” радио Иван Капралов обяви и новата обществена инициатива на „градското радио”.

До края на годината всички любители на „кварталните мачлета” могат да се запишат за участие в първото градско първенство по аматьорски футбол. Очаква се през януари да се формира организационен комитет, който да състави правилата и програмата на ГАЛФ /Градска аматьорска лига по футбол/. Всичко за срещите от аматьорската лига любопитните естествено ще научават от спортните новини на „Форте” радио и рубриките на електронното списание Fortisimo.eu.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »