Онлайн Радио
Събота, Септември 23, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

“Седемте ключа на радио N-JOY” раздаде и втория ключ!

Играта „7-те Ключа на радио N-JOY” има втори финалист! На 2 октомври късметът сполетя Атанас Атанасов и той вече притежава втория ключ.
Играта „7-те Ключа на радио N-JOY” има втори финалист! На 2 октомври късметът сполетя Атанас Атанасов и той вече притежава втория ключ.

Още пет седмици и още пет ключа за страхотния CITROËN C-CROSSER владеят непрекъснато вниманието на слушателите на радио N-JOY. За да влезеш в играта изпрати SMS с твоето име и фамилия  на кратък номер  1707 с начална дума „igra" и отговор на въпроса: Кой модел на CITROËN е 4х4? Слушай радио N-JOY и очаквай обаждане! Ако в момента, в който ти позвъним си на честотата на радио N-JOY - ставаш дневен победител. Всеки ден се излъчват по пет потенциални печеливши. Всички двадесет и пет дневни победители, уловени да слушат радио N-JOY през седмицата, ще участват в жребий за третия ключ. Това ще се стане на 9 октомври!

Жребий за оставащите ключове ще бъде теглен всеки петък през следващите седмици!

Радио N-JOY ще събере в края на играта 7-те финалисти на специално парти и в присъствието на нотариус всеки ще избере своя ключ, с който ще се опита да отключи голямата награда - уникален CITROËN C-CROSSER. Който успее – си тръгва с автомобила!!! Останалите шестима ще се отправят на пътешествие!

„7-те Ключа на радио N-JOY”- супер играта в която ТИ избра наградата!

 
Коментари
  1. pbizart
    11 Октомври 2009, 23:51
    играта е страхотна, но с тези смс-и

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »