Онлайн Радио
Понеделник, Май 29, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

ENERGY ВАКАНЦИЯ с любимата ти радиостанция!

Четири брокерки отиват в Анталия с радио ENERGY!
Тази седмица по радио ENERGY приключи една от най-любимите игри на слушателите на радиото - ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция! Късметът се усмихна на Силва Колева и тя получава наградата - седемдневна почивка за четирима в Анталия!

Силва Колева беше изпратила имената на трима свои колеги - Мирена Първанова, Росица Николова и Камелия Илиева, които да потвърдят, че слушат радио ENERGY. Четирите фенки на радиото с най-много хитове от 90-те са служители на една и съща застрахователна компания. Оказа се, че и четирите по време на работа, слушат единствено радио ENERGY и това им донесе почивка в Анталия в 4-звезден хотел и all inclusive програма.

Седемдневната отпуска на късметлийките обаче предизвика объркване в офиса на застрахователната компания, в която те работят. Сам техният мениджър се обади в радио ENERGY с молба – да не заминават и четирите едновременно, защото ще трябва да затвори целия отдел! Така че, момичетата заминават по двойки, а екипът на радио ENERGY им пожелава уникални спомени и запомнящи се емоции в перлата на Турция!

Радио ENERGY благодари на всички близо 800 участници в третото издание на ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция и... не сменяйте честотата!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »