Онлайн Радио
Събота, Март 17, 2018 | Мрежа: 2780 потребителя
 

МАСОВА АТАКА по радио NOVA

ЧУЙТЕ НОВИТЕ ПАРЧЕТА НА MASSIVE ATTACK предпремиерно СЕДМИЦА ПРЕДИ ИЗДАВАНЕТО НА МИНИ АЛБУМА САМО ПО РАДИО NOVA - 1 ОКТОМВРИ, ЧЕТВЪРТЪК, 15.00
Massive Attack ще издадат нов материал за първи път от три години насам! Мини албумът ще излезе на 5 октомври от EMI и ще съдържа четири нови парчета.

Ексклузивно в България само радио NOVA ще излъчи на 1 октомври точно в 15 часа две от парчетата от албума. Първото ще е размазващият пилотен сингъл Splitting The Atom с вокали от лудите гении Robert Del Naja и Grant Marshall и великия Horace Andy, с чиито вокали е и извънземната Angel.

Само по радио NOVA на 101, 7 FM и онлайн на www.radionova.bg ще чуете и Psyche. Песента е с вокалите на умопомрачителната Martina Topley-Bird - онази магьосница, откритие на Tricky, която пее и в много от албумите му. Версията, която влиза в мини албума и която ще чуете днес само по радио NOVA, е дадена за ремикс на Van Rivers&The Subliminal Kid, които на скоро ремиксираха Bat For Lashes и The Big Pink.

Massive Attack ще издадат своя пети студиен албум през февруари 2010. Този път вътре ще чуем колаборации с Damon Albarn, Hope Sandoval, Martina Topley-Bird, Guy Garvey и Tunde Adebimpe. Дългогодишният съмишленик Horace Andy също се завръща отново в компанията на основателите на Massive Attack - Robert Del Naja и Grant Marshall.

Тази година Massive Attack спечелиха наградата за Изключителен принос към британската музика на церемонията на наградите Ivor Novello. А чисто новите им вълшебства може да чуете утре само по радио NOVA точно в 15 часа.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »