Онлайн Радио
Сряда, Февруари 21, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Шоуто на Marco V - за пръв път в ефира на радио NOVA!

Top 10 Mix е всеки последен вторник на месеца на 101. 7 FM
Радио NOVAи списание DJ Mag България представят за първи път в бг ефира месечното радиошоу Top 10 Mix на Marco V.

Легендарният холандски диджей, който гостува в България миналата година по покана на единственото списание за електронна музика у нас, ще предлага най-актуалното от музикалната сцена всеки последен вторник от месеца, от 20 до 21 часа на честотите на радио NOVA, както и онлайн на www.radionova.bg. Пилотният епизод на радиошоуто, което се излъчва в 15 страни, сред които Австралия, Чехия и Бразилия, ще бъде този вторник, 29 септември от 20ч.

Marco V, който е считан за един от основателите на днешния транс и тех транс, спечели престижната награда за Best Tech House DJ на DJ Awards в Ибиса миналия четвъртък, побеждавайки Dubfire, Laurent Garnier и Radio Slave.

Холандската легенда се радва на нестихваща популярност по света с дати за сетове в Обединеното Кралство, САЩ, Канада и Малайзия. А в началото на тази година издаде и първата част от новия си албум Propaganda. Сега и българските му фенове ще имат шанс всеки месец да се чуят най-горещите тракове от колекцията на Marco V само по радио NOVA.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »