Онлайн Радио
Петък, Юли 19, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Тази седмица по БГ РАДИО очаквайте...

На 22 септември 2009 г. се навършват 101 години от обявяването на независимостта на България. По този случай най-българското радио БГ РАДИО ще излъчи специална поредица «101 години независима България»
На 22 септември 2009 г. се навършват 101 години от обявяването на независимостта на България. По този случай най-българското радио БГ РАДИО ще излъчи специална поредица «101 години независима България». В рамките на четирите почивни дни БГ РАДИО ще припомня кои са били най-важните и интересни събития година по година. В този забавен урок по българска история слушателите ще разберат подробности около създаването на футболен клуб “Левски,” строежа на Националния дворец на културата, какво точно се случи на 9 септември 1944 г. и т.н.
 

По БГ РАДИО очаквайте още и интервю с първия български световен шампион по бокс от 14 години – Детелин Далаклиев в сутрешното предаване Стартер в четвъртък 24. 09. В него той ще разкаже какво е усещането да си световен шампион и как вижда всеки бой като на филм преди да излезе на ринга.


Миналата седмица телефонен измамник се обади в БГ РАДИО, представи се за полицейски следовател и поиска от Симеон Колев 15 000 евро. Непознатият мъж говори с водещия на сутрешния блок Стартер твърдейки, че е свидетел на  катастрофа, в която е замесено детето на водещия. След това разговорът беше прехвърлен към мним следовател, който предложи да забрави за случая срещу сумата от 15 хиляди евро. БГ РАДИО успя да направи запис на този разговор и ще го предостави на полицията, а Симеон Колев ще бъде гост в сутрешния блок на bTV в понеделник сутрин, за да разкаже подробности за скандалния случай. За целия запис  - идете на www.bgradio.net.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »