Онлайн Радио
Сряда, Февруари 21, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

StarFM те предизвиква: Намери си `Брада назаем` за концерта на ZZ TOP

Да имитираш Елвис не е оригинално, нито трудно. Опитайте да го направите с тексасците от ZZ TOP обаче и ни се покажете.
Да имитираш Елвис не е оригинално, нито трудно. Опитайте да го направите с тексасците от ZZ TOP обаче и ни се покажете.

Радио STAR FM и Болкан Ентертейнмънт ще ви изпратят на концерта им на 21 октомври не просто безплатно, но и през парадния вход, за да сте максимално близо до момчетата от групата. А те ще ви видят достатъчно отблизо, защото първите 5-ма, класирани в гласуването, ще стоят най-отпред пред сцената.

Как може да стане това?

1.Намерете си „Брада назаем” и изберете любимец от тексаското трио, чиято самоличност да приемете.

2.Дали ще ги наподобите с брада (да, дори и да сте момиче – защо не!), мустаци, тъмни очила или с класическо возило на 2 или 4 колела – това решавате вие! Важното е приликата между вас и обекта да е видима. Направете си снимка с вашата дегизировка и я качете на www.starfm.bg.


3.Снимките ще се приемат до 11 октомври, а ден по-късно ще стартира и гласуването, с което посетителите на сайта ще определят кой се е справил най-добре!***


ZZ TOP идват в България като част от турнето Double Down Live. Тексаските герои ще са тук, за да отпразнуваме заедно смайващия им юбилей – 40 години на сцената!!!

Легендарното рок трио е създадено в края на 1969 в Хюстън, Тексас. В групата са Били Гибънс (вокали, китара), Дъсти Хил (вокали, бас, кийборд) и Франк Беърд (барабани, перкусии). ZZ TOP са заедно вече четири десетилетия. Естествено, те са част от Рокенрол Залата на славата, както и от живота на милиони фенове на рока по целия свят.

Според класацията на VH1 за „100-те най-велики рок артисти” те са на 44 място. И може би са единствените, които вече наистина 40 години са в оргиналния си състав.

Бандата става супер популярна през 1970-те и 80-те, създавайки много хитове, които не слизат от ефир и до днес. Те, разбира се, продължават да правят музика, издават албуми и радват публиката си с много концерти.

ZZ TOP идват за първи път в България по покана на Болкън Ентъртейнмънт. Датата на голямото рок събитие е 21 октомври, стадион Академик.

Билети: Mрежата на eventim.bg, включително веригите магазини Пикадили, Германос и Техномаркет. Цени: 50 лв, 60 лв, както и 80 лв за фен зона
За билети:
www.eventim.bg


За повече инфо:
www.becbg.com
www.starfm.bg
www.zztop.com

 
Коментари
  1. vicsan
    04 Октомври 2009, 13:22
    Аз мисля направо да си купя билетчета...Иначе идеята е забавна ..
  2. pbizart
    30 Септември 2009, 23:18
    е къде да си търся брада :)))

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »