Онлайн Радио
Сряда, Септември 27, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Ключови назначения в Emmis Bulgaria

Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis Bulgaria обяви днес назначаването на...
Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis Bulgaria обяви днес назначаването на Ивайло Антонов за Търговски Директор на Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM. Той ще отговаря за цялостното управление на търговските дейности на радиостанциите, директните продажби, поддържането на взаимоотношенията и преговорите с рекламодатели, клиенти, агенции и партньори. Той ще е пряко подчинен на Управляващия Директор.

Ивайло Антонов има повече от 15 години професионален опит в областта на продажбите и маркетинга. Досега е бил Маркетинг Мениджър на Diageo България (Johnie Walker, J&B, Smirnoff и др.). Той коментира: „Щастлив съм да вляза в силното семейство на Emmis Bulgaria. Традициите, доброто име и доверието, което Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM са изградили, са гарант за Нашите клиенти и дългогодишни партньори. Te могат да бъдат уверени, че инвестирайки в радиореклама в Emmis, ще получат най-качествените предложения и над един милион слушатели ежедневно - техни потенциални клиенти.

    Също днес, г-жа Кискинова обяви и назначаването на Радослав Неделчев за Мениджър Промоции, Връзки с обществеността и Интерактив в Emmis Bulgaria. Той ще отговаря за статегическото планиране на промоционалните активности на Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM, развитието на  всички връзки с външни партньори, както и контрола и управлението на интернет департамента. Той коментира: „Преди всичко благодаря за доверието от страна на Emmis Bulgaria. Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM са синоним на успеха. Винаги е било въпрос на чест за всеки клиент да присъства в ефирите ни по най-добрия възможен начин. Предизвикателствoто сега е да направим и трите радиостанции още по-обичани, слушани и атрактивни.”

Радослав Неделчев е в радиобизнеса от дванадесет години, като през последните девет е част от Радио FM+. От 2001г. е Програмен Мениджър в Радио FM+ Благоевград, а от 2006г. до сега е Мениджър Промоции и PR на Радио FM+. От началото на годината води и ежемесечна собствена рубрика за реклама и медии в сп. Sign Cafe.
Г-жа Кискинова отбеляза: „Ние вярваме, че нашите клиенти трябва да получават само най-добрите търговски предложения на радиопазара, както и качественото обслужване, на което са свикнали. Опитът на г-н Антонов, както и добрите му познания за бизнес климата в България, ще бъдат полезни за рекламодателите ни и за увеличаване на търговските резултати на Emmis. С назначаването на г-н Неделчев пък даваме нов тласък в развитието на промоционалните ни активности.. Пазарът изисква това от нас и се радвам, че Emmis Bulgaria както винаги е пионер в налагането на нов тип взаимоотношения между медия – рекламодател – слушател.”

 
Коментари
  1. pbizart
    30 Септември 2009, 23:34
    по време на криза има нувда от раздвижване на персонала

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »