Онлайн Радио
Четвъртък, Декември 1, 2022 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Роби Уилямс дебютира в ефира на българия първо по Радио fm+

94 музикални награди, осем албума и милиони фенове по света... Това е част от биографията на Роби Уилям
94 музикални награди, осем албума и милиони фенове по света... Това е част от биографията на Роби Уилям. Британецът идва в България с новия си сингъл “Bodies" първо по Радио FM+ и то една седмица преди всички останали!

В Петък (11.09.2009), точно в 8 сутринта, Тони и Сашо от шоуто  “Kofein!” ще излъчат песента за първи път в ефира на България. В продължение на седмица слушателите ще могат да я слушат на висока ротация по Радио FM+. Медията е партньор на "Virgin Records" в промотирането на албума "Reality Killed The Video Star". Той ще се появи на 9 ноември и у нас от "Virgin Records"/ EMI/ "Анимато Мюзик". Продуцент е Тревър Хорн и ще включва 12 нови парчета, едно от които е и “Bodies”.

Луксозната версия на проекта ще съдържа и DVD с документални кадри и зад сцената моменти. В ексклузивната версия пък, която ще бъде достъпна през iTunes, ще има и още едно ново парче - “Arizona”; а и има кадри от DVD.

Радио FM+ е първото частно радио в България. Излъчва само Най-добрата музика от 80-те години до днес, съчетана с невероятни водещи – любимци на аудиторията. Радио FM+ е единственото музикално радио, която тази година спечели две награди от Mediamixx 09 – за Най-добро музикално предаване и за Автореклама.

 
Коментари
  1. pbizart
    01 Октомври 2009, 22:01
    Радио фм + си е номер 1

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »