Онлайн Радио
Неделя, Април 14, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Яка лудница от награди в ефира на Z-Rock!

Знаем, че много ти се ходи на качествени рок-концерти
Знаем, че много ти се ходи на качествени рок-концерти. Затова в Z-Rock ти даваме възможност да спечелиш билети за всичко интересно, което се случва в "Таткоу"-вината в близките седмици.

   Да започнем с Пол Ди Ано. (Те и Iron Maiden с него започнаха). От 14 септември, всеки ден даваме по два билета за концерта на Пол по случай осмия рожден ден на списание "Про-Рок"! Шоуто е на 25-ти септември в клуб Blue Box. Оглеждай се на сайта за въпроса на деня и се ослушвай за имената на наградените в Z-Jungle! Отговорите чакаме на адрес igra@zrockbg.com .

   В същото време можеш да грабнеш и билет за Мото-Рок Фест, който ще се случи на Витоша на 18, 19 и 20 септември. За целта, ставай по-рано, но не за да правиш лицеви опори и кофички, а за да слушаш Буги от самото начало на "Буги Тайм" (Майкоооу!). Отговори на въпроса на Буги с писмо на moto@zrockbg.com . Наградите - две двойни покани за Мото-Рок Фест всеки ден!  

   Но, както казват експертите по петната - Това не е всичко! Концертът на супер-групата Мистър Биг на 1 октомври също заслужава вниманието ти! Играта за билети ще започне от 14-ти септември и ще бъде САМО в рамките на "Голия Обяд" с Елена Розберг. Отговори ще събираме със SMS на 2250 с първа дума IGRA (цена 0,60лв. с ДДС).

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »