Онлайн Радио
Петък, Февруари 3, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Първата радиосватба в България - в ефира на БГ РАДИО!

На 09. 09. 09 в предаването Любими песни за любими хора в студиото на БГ РАДИО и пред цяла България заветното “ДА” си казаха Диди и Милен от Бургас!
На 09. 09. 09 в предаването Любими песни за любими хора в студиото на БГ РАДИО и пред цяла България заветното “ДА” си казаха Диди и Милен от Бургас!

БГ РАДИО направи специалния им ден истински неповторим след като именно те бяха избрани чрез томбола да са младоженците от първата радиосватба в България. Кампанията Кажи Да по БГ РАДИО продължи месец и завърши с много усмивки, шампанско и първа семейна целувка в ефира!

Милен и Диди, която е професионален войник в Българската армия, дойдоха чак от Бургас, за да подпишат в студиото на най-българското радио и да покажат на цяла България любовта си! Кумове на радиосватбата бяха водещите на Стартер - сутрешния блок на БГ РАДИО – Симо и Богдана, а церемонията водеше Наско от Любими песни за любими хора. Екстравагантният им сватбен ден започна с малко препятствие по пътя им – точно преди обредния дом колата на БГ РАДИО спука гума, но екипът на радиото им пожела това да е единствената пречка по пътя към щастието им. А тя бе бързо преодоляна и сватбената церемония се придвижи безпроблемно към радиото, където ги чакаше делегация от гости – приятели и роднини на двойката, развълнуваният екип на БГ РАДИО, журналисти и разбира се - длъжностното лице г-жа Куни Николова от Радостни обреди към Столична Община, която узакони брака им.

Специални гости на радиосватбата бяха и Енчев и съпругата му Цвети, които също са се оженили на 09.09, но преди три години. Те подариха на младоженците вермут и бонбони с думите: “това са тайните съставки за момиченце”! Енчев каза, че числото девет е наистина щастливо и пожела на младата двойка да са “завинаги заедно”, както се казва песента му с Румънеца.

В студиото на любимото й радио Диди призна, че не може да си представи по-подходящо място да каже “ДА” и двамата с Милен благодариха на БГ РАДИО за това, че направи сватбения им ден още по-незабравим.
Освен първия танц на “Огън от любов” на Силвия Кацарова и Васил Найденов, БГ РАДИО подари на влюбената двойка и уикенд в романтичен хотел в Стария Пловдив.
 
Кажи “ДА" по БГ РАДИО се случи с любезната подкрепа на сватбена агенция “Вълшебниците”, МКБ Юнион Банк АД и “100 грама сладки” и с медийнoто партньорство на сп. Story.

 
Коментари
  1. pbizart
    16 Септември 2009, 21:06
    Честито на младоженците!

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »