Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио ENERGY и City TV събраха най-верните фенове на Майкъл Джeксън пред НДК на връх рождения му ден

Стотици фенове на Майкъл Джeксън танцуваха с легендарните му стъпки от “Beat It” пред НДК в събота
Фенове, професионални танцьори, имитатори и аматьори се готвеха със седмици за 29 август, когато заедно с целия свят и София отбеляза датата, на която Кралят на попа трябваше да навърши 51 години. Почитателите му носеха хиляда рози, балони, плакати и снимки с лика на идола си на събирането пред НДК, организирано от радио ENERGY и City TV.

Пламен Андреев - Пачо от Street Dance School – The Center водеше хореографията на танца и малко след 13:00 по негов сигнал и под първите акорди на “Beat It” стотиците фенове, събрали се да покажат любовта си към Краля, се превърнаха в едно.  

Хора от всякакви възрасти се бяха събрали пред НДК, за да отбележат деня, в който се е родил идолът им. А най-малкият участник в масовия танц бе петмесечното бебе на Даниела, която беше дошла чак от Бургас специално за събитието.

Уникални кадри от масовия танц в чест на Майкъл Джексън ще може да видите в събота 12.09, от 15 часа в предаването City Life по City TV.

Освен в София и на още много места по света - Мексико, Ню Йорк, Париж, Москва, Лос Анджелис, рожденият ден на гениалния изпълнител бе посрещнат с танци и музика. Радио ENERGY и City TV благодарят на Столична община и по-специално – на Роберт Янакиев, Мария Бояджийска – заместник кмет “Зелена система, екология и земеползване” и Андрей Иванов – председател на Столичен Общински Съвет за оказаното съдействие!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »