Онлайн Радио
Четвъртък, Март 23, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио Star FM и порталът MOTO.BG събраха феновете нa рока

Радио Star FM и порталът MOTO.BG събраха феновете нa рока, моторите и насрещния вятър,за да потеглят към  балканския мото -рок събор Света Гора  -  Велико Търново
Радио Star FM и порталът MOTO.BG събраха феновете нa рока, моторите и насрещния вятър,за да потеглят към  балканския мото -рок събор Света Гора  -  Велико Търново.

Невиждано досега шествие- подвижна 20- метрова платформа, от която звучеше истински  Rock’n’roll  LIVE- с Васко Кръпката и Кръпка Блус  Бенд – така изглеждаше началото!
Като всичко хубаво  и тази авантюра не се размина без проблеми, за щастие с добър край, даже комичен.

На излизане от София, камионът  с платформата за няколко минути закъса, и не къде да е, а точно по средата на кръстовището на Подуенската гара! Небивало съвпадение -Васко Кръпката и заветното място някак се поздравиха с леко намигване и след  5 минути повредата беше отстранена, а колоната  потегли  с още по-голямо желание и хъс!
Ето какво се случи само няколко часа по-късно.
Мотористите от Bad company  и Боляри, от Велико Търново  ни посрещнаха на входа на града с красивите си чопъри и сложиха началото на почетната обиколка. Търновци се вълнуваха в очакване на шествието от ревящи мотори и подвижната сцена, предвождани от екипа на Star FM.

Васко Кръпката и Кръпка Блус Бенд потопиха старата столица в любими, като „Старият рокер”, „Ден след  ден”, „Да жевее  Rock’ N’ Roll-a” , и други вечни класики.  
 След поредния мини концерт шествието се отправи към Света Гора, където Балканския мото рок събор Велико Търново ‘ 09 беше в разгара си. Съвсем на време Кръпката и неговата банда се качиха на сцената, за да започне и същинската РОК ВЕЧЕР. Звезди от Ахат блесна в нова роля-тази на водещ. Държеше всичко под контрол, но самият той забрави за него, когато се качи на сцената  с група Аналгин и заби здраво само КЛАСИКИ В РОКА. Последва и група Фобос, отново начело със Звезди, но този път в ролята на басист.
Вторият  ден от мото-рок събора донесе на феновете много награди.  Радио Star FM с помоща на Болкан Ентертейнмънт,  раздаде билети за  предстоящия концерт на  ZZ Top, а по-късно същия ден стана ясно и кой си тръгва от там  върху чисто нов Harley .
 Вечерта  стартира с група  Sunrise, продължи с BTR, които взриваха  феновете с някои от най-големите си хитове и достигна кулминацията та си с появата на Glen Hughes .
Рокът беше силен и много, а моторите фантастични. Очевидно това са имали наум организаторите от Bad Company и Боляри,  когато са го кръстили мото-рок събор.
И когато слушате радиото и чуете : „ Стар фм, когато   музиката е начин на живот”,  вече знаете съвсем  точно какво сме имали предвид.

 
Коментари
 1. radioablanica79
  27 Август 2009, 16:40
  Това ми харесва яко е винаги съм искал да присъствам на такова събитие.
 2. pe6kireva
  27 Август 2009, 14:59
  наистина е страхотно особено за мотоманияците
 3. pbizart
  26 Август 2009, 01:53
  мнго готини снимки и страхотно събитие
 4. Silvi
  25 Август 2009, 16:36
  Страхотна идея ! Камиона с музикантите ... супер

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »