Онлайн Радио
Понеделник, Април 15, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

“Рок на скорост” в най-буквален смисъл очаква всички фенове на класическия рок и моторите

21 август, пл. „Ал. Невски”, точно в 12:00 ч., подвижна сцена с музика на живо – Васко Кръпката и Кръпка Блус Бенд, ескорт от мотоциклети и екип на Star FM ще потеглят към Велико Търново за най-голямото моторджийско събитие през годината – мото-рок съборът във Велико Търново
21 август, пл. „Ал. Невски”, точно в 12:00 ч., подвижна сцена с музика на живо – Васко Кръпката и Кръпка Блус Бенд, ескорт от мотоциклети и екип на Star FM ще потеглят към Велико Търново за най-голямото моторджийско събитие през годината – мото-рок съборът във Велико Търново.

Лятното издание на “Рок на скорост”, с пореден номер 6, ще надмине всички свои предшественици! Радио Star FM и порталът MOTO.BG готвят специална вечер за своите фенове в рамките на мото-събора.

На входа на Велико Търново към колоната ще се присъединят още мотористи от събора за почетна обиколка на града. Истинска рок-канонада ще озвучи хълма Света гора с концертите на Васко Кръпката, Кръпка Блус Бенд и Звезди с група Аналгин. Очаквайте включвания на живо в ефира на радио Star FM!

Радиото ще осигури специална изненада за феновете на класческия рок – 10 билета за предстоящия концерт на ZZ TOP в България! Болкан Ентертейнмънт ще дадат възможност на всички желаещи на място да си закупят билети, на преференциялни цени за най-голямото музикално събитие тази есен.

Подготвили сме още конкурс за кралица на рокерите, огнено шоу и не на последно място - най-тунингования музикален playlist, направен от слушателите на адрес contact@starfm.bg.

Мястото на срещата е София, площад „Ал. Невски”, 21 август (петък), 11:30 ч. Всички желаещи да участват в шествието са добре дошли!


Очакваме ви!

 
Коментари
  1. Silvi
    25 Август 2009, 14:30
    Страхотно ! (happy)
  2. pbizart
    19 Август 2009, 23:50
    страхотна иницатива за любителите на моторите и на Васко Кръпката естествено

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »