Онлайн Радио
Четвъртък, Май 13, 2021 | Мрежа: 38818 потребителя
 

Радио Атлантик награждава любознателни слушатели

Водещата на Quiz Show Ася Александрова приканва слушателите на Радио Атлантик да издирят необикновени факти от историята, географията, биологията, астрономията, музиката, киното или литературата и заедно с източника, в който са ги открили.
Водещата на Quiz Show Ася Александрова приканва слушателите на Радио Атлантик да издирят необикновени факти от историята, географията, биологията, астрономията, музиката, киното или литературата и заедно с източника, в който са ги открили, да ги изпратят на адрес quiz@radioatlantic.net или в класическо писмо на адрес София, 1407, ул. "Сребърна" 21. На 28 септември десетте най-шокиращо-достоверни факта ще спечелят страхотни награди - Хладилник или вучер за покупка на бяла и черна техника от Carlsberg, куверти на стойност 100 лева от пицария Мама Миа, туристически куфар от Benetton и специалната награда на единствения в България TG Boutique.

Quiz Show съществува вече 7 години, през които са раздадени хиляди награди, дискутирани са стотици теми. А Ася Александрова е в радиобизнеса вече 15 години и крие редица любопитни факти за себе си. Един от тях е, че е трикратен Световен шампион по тенис за журналисти!

Само в Quiz Show по Радио Атлантик за два часа се раздават над 15 награди, като слушатели се включват наживо без цензура и сценарий.

Освен забавно, Quiz Show е предаване, което проверява интелигентността на слушателите. И с новата игра Ася ще мотивира още повече слушатели да се заровят в книгите, справочниците и интернет страниците и да обогатят знанията си.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »