Онлайн Радио
Петък, Декември 1, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

PRO FM брандира български и чужди хитове

Най-новото радио в София праща слушателите си на море през целия месец август и предлага уникален за България онлайн стрийминг
Така нареченото „брандиране на песни” е вече запазена марка на най-новото радио в София. Хитовете с PRO FM в тях, могат да се чуят по няколко пъти на час на 101.1 MHz за София, както и онлайн на www.profm.bg.  Практиката досега беше, станциите да пускат поздрави с известни изпълнители. Сега PRO FM е изпято от най-актуалните изпълнители като неделима част от песента. Освен западните артисти, сред които са Inna, Oceana, David DJ, Tom Boxer, Akcent, вече има и българска песен, от която звучи името PRO FM. Това е песента на Александра Раева и Star Tattooed „Baby”. Представената от радиото песен предизвика интерес не само в България, но и в Румъния. Радио PRO FM Dance, в съседната държава, ще завърти съвсем скоро  парчето на Александра Раева в ефира си.  „За първи път в България се прави подобно нещо и брандирането на песни ще остане наша запазена марка. Освен западните песни, ще се стремим да представяме и повече българска музика”, споделя главният мениджър на PRO FM, Виктор Костов.

През месец август слушателите на PRO FM, които слушат внимателно целодневната програма, имат шанса да спечелят един от четирите уикенда в курорта Свети Влас, в четири звезден „all - inclusive” хотел на самия пясък. Всеки ден водещите на радиото ще споделят плажните правила на PRO FM. Тези от слушателите, които успеят да се свържат с редакционния телефон – 43 99 438 и да ги повторят правилно ще могат да спечелят една от почивките. Освен четирите големи награди, всеки ден слушателите ще печелят и плажни подаръци.

Друга новост, която също се прави за първи път в България, може да бъде видяна на сайта на радиото, www.profm.bg. Там вече има 5 канала с различни стилове музика, които феновете могат да слушат онлайн абсолютно безплатно.

Новата игра на PRO FM стартира от днес на телефон 4399 438, а печелившите ще се теглят всеки вторник в ефира на радиото.

 
Коментари
 1. Silvi
  27 Август 2009, 12:09
  Невероятна награда наистина! Интересно измислено е.
 2. pbizart
  14 Август 2009, 14:38
  Дават страхотна награда, успех на участниците
 3. Анонимен
  07 Август 2009, 14:01
  На мен точно тези канали ми харесват, мога да ги слушам когато ми е удобно и няма прекъсвания за реклама например
 4. chebaev
  06 Август 2009, 17:09
  Аз не мога да разбера само, защо на сайта са пуснали някакви канали на румънското радио PRO FM
 5. Анонимен
  06 Август 2009, 17:07
  Това е хитро известни изпълнители да изпеят PRO FM

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »