Онлайн Радио
Петък, Февруари 3, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Виж кой спечели почивка в Тунис от Радио Атлантик

Вече са известни имената на тримата слушатели на радио Атлантик, които ще почиват осем дни с любим човек в Тунис
Вече са известни имената на тримата слушатели на радио Атлантик, които ще почиват осем дни с любим човек в Тунис. От началото на май до края на юли радиостанцията предостави на своите слушатели възможност да спечелят осемдневна почивка за двама в тунизийския курорт Хамамет, като през работните дни между 10 и 18 часа им пускаше любими песни без повторения.

Задачата на всички беше да слушат внимателно и да следят дали екипът на радиото спазва обещанието си. Всеки „уловил“ повторена песен имаше шанса да спечели почивка на африканското Средиземноморие, като пусне SMS с името си и заглавието на повторената песен десети поред.  Кампанията беше под мотото "Релаксирай с музика в работно време без повторения от 10 сутринта до 6 следобед".

По време на кампанията радио Атлантик наруши съзнателно обещанието си и три пъти повтори една и съща песен в рамките на работния ден.
През май, Мадона донесе награда на Кристина Велева от Банкя, „уловила“ повторението на  хита „La Isla Bonita“.
През юни "Angels" на Роби Уилямс беше щастливата песен за счетоводителката от София Красимира Владимирова, която спечели втората почивка за двама в Тунис. Тя призна, че е била подтикната от колегите си в офиса да изпрати sms-а, донесъл й наградата.
Песента, повторена през юли, беше сингълът "Wonderful Life" на Блек. Тя донесе късмет на Станислав Крумов, 25 годишен студент от София.

Така радиото с „нежната музика, която те кара да се чувстваш добре“ продължава традицията да изпраща най-верните си фенове до екзотични кътчета на света.

 
Коментари
 1. Silvi
  26 Август 2009, 10:26
  Това е наистина страхотно ! 8 дни ! В Тунис ! С любил човек ! Страхотно ! Честито на печелившите и приятна почивка ! :)
 2. radioablanica79
  03 Август 2009, 23:25
  Честито на спечелилите и успех на радиото.
 3. pe6kireva
  03 Август 2009, 21:36
  честито на печелившите

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »