Онлайн Радио
Неделя, Април 14, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио Веселина закри третото си национално турне с парти в Благоевград

За трета поредна година феновете на попфолка от седем български града празнуваха и се забаляваха с любимите си водещи, а куриозните случки съпътстваха “Честито” навсякъде
С мегакупон в благоевградския клуб „Мултиспейс“, завърши Третото национално турне на радио Веселина. Вера и Дани от „Честито“ обиколиха седем български града в рамките на месец и половина и навсякъде бяха посрещани радушно от феновете на горещите попфолк хитове. Водещите носеха със себе си много шеги, настроение и подаръци за най-верните приятели на радиостанцията. Забавните случки изобилстваха по време на обиколката на „Честито“ из страната. За тях Вера и Дани ще се сещат често и тези спомени ще останат част от незабравимото лято на 2009-та година.
Екипът на радио Веселина беше гост в заведението на попфолк певицата Галена и нейната половинка Галин във Велико Търново. За купона и доброто настроение на партито се грижеха оркестър Ориент Експрес и Камелия. Партито съвпадна и с официалното „поливане” на сина на Галена. Музикантите от оркестъра харесаха купонджийски настроения екип на радио Веселина и до края на вечерта не се отделиха от тяхната маса. Под звуците на барабаните всички доказаха уменията си на дансинга. Изпълнителният директор на SBS България, Живко Калотов и съпругата му също се включиха в купона.
Eдна от най-редовните слушателки на радио Веселина от Варна и тази година не пропусна срещата с екипа на радиостанцията и донесе подаръци за „Честито“. В добавка екипът получи и неприлични предложения от охраната на заведението, но продължението на тази история се пази в тайна.

Щилиян беше специалният гост-изпълнител, който нажежи до краен предел купона на Веселина в Стара Загора. Изпълнителят беше основен асистент на Вера и Дани и се включи във всички игри и закачки с гостите на заведението. Той беше осигурил и награди лично от себе си за всички, които знаят и най-малките подробности за любимото радио на България. Преди началото на партито  редовен слушател на радио Веселина не пропусна да зарадва водещите с 3 литра домашна ракия, което се превръща в традиция.
Добър завършек на тазгодишната национална обиколка беляза появата на „Честито“ в Благоевград. На големия купон присъства и Мария от „Огледало“. Танци до зори и безброй наздравици сложиха край на Третото национално турне на радио Веселина. Екипът на радиостанцията не бе подминат отново от барабаниста на заведението, който се наслаждаваше на кръшните умения на дамския екип. Голям почитател на „Честито“ изненада Вера и Дани като ги предизвика с нестандартен подарък – шотове, поднесени лично от една от най-колоритните барманки на заведението. Попфолк купонът в Благоевград продължи чак до 6 часа сутринта.

С Третото си национално турне радио Веселина продължи традицията да радва почитателите на балканските ритми в цялата страна като им гостува наживо.

 
Коментари
 1. pe6kireva
  31 Юли 2009, 22:28
  е аз бях там
 2. cska_gogata
  31 Юли 2009, 21:55
  Ние щяхме да ходим с братовчед ми ама ...плановете се объркаха и имаше спешна работа.
 3. radioablanica79
  31 Юли 2009, 21:40
  и ние го изтървахме ехххх...
 4. pbizart
  31 Юли 2009, 12:05
  и аз го изпуснах, но май е било много готино
 5. chebaev
  30 Юли 2009, 13:40
  Еххх изтървахме турнето

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »