Онлайн Радио
Неделя, Април 14, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

DONCHO & MarriDessi капитани на полета на Night Flight Party

Doncho & MarriDessi, вече по-известни като FAMILY AFFAIR, за втори път ще бъдат командири на NIGHT FLIGHT PARTY, но този път по лятното разписание на редовния нощен на Алфа радио и Xtravaganzza
Doncho & MarriDessi, вече по-известни като FAMILY AFFAIR, за втори път ще бъдат командири на NIGHT FLIGHT PARTY, но този път по лятното разписание на редовния нощен на Алфа радио и Xtravaganzza. За първи път като диджейски тандем във Варна ги видяхме на 17 април, а оттогава няма да е пресилено, ако се каже, че обиколиха почти всички родни клубни сцени. Ако хич не си чул за Doncho и неговото момиче, което освен в живота вече е рамо до рамо с него и зад пулта, значи нещо в клубните ти познания липсва. 

Важно е да наваксаш бързо, ако все пак искаш да се наречеш нощна птица, защото събитията следват, а и българската хаус сцена е доказала, че произвежда таланти. В случая талантът на Десислава, чиито псевдоним, когато е зад пулта е MarriDessi, е произведен от Doncho, така да се каже. Всичко, както обикновено става, не започва с някакви амбициозни планове за диджейска кариера и пет години минават в обучение, докато MarriDessi застане сама зад пулта. Не си и мисли, че ролята и е само в warm up преди сета на Doncho. Изпълнението им си е тотално шоу, което смело може да наречем Doncho vs. MarriDessi, но само както може да стане между приятели, защото по време на гига те постоянно сменят местата си. Е няма недоволни, получава им се доста добре и само тези, които са били на тяхно парти знаят, че партито си заслужава. Все по-често по плакатите ще четеш с големи букви FAMILY AFFAIR вместо DONCHO + MarriDesii, а прогнозираме, че в близко бъдеще няма да е изненада ако четеш дори само MARRIDESSI. Защо си позволяваме тази смела прогноза – яви се на 31 юли в Xtravaganzza и ще разбереш. Началото на сета е 01:00, а check-in-ът - час по-рано. Приятен полет.

 
Коментари
  1. cska_gogata
    30 Юли 2009, 15:33
    Ехаа браво.
  2. pbizart
    30 Юли 2009, 14:59
    много купони тожа лято :)

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »