Онлайн Радио
Неделя, Април 14, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Алфа радио излъчи на живо SЕЕMЕ

Слушателите чуха сетовете на Jesse Voorn и Paul Woolford директно от основната сцена на SEEME Festival Night.
Номинираното за най-добро денсрадио в Югоизточна Европa Алфа радио излъчи наживо церемонията по връчване на първите SEEME награди и част от финалното парти на Южноевропейската музикална конференция, както напоследък наричат фестивала за денсмузика SEEME (South-East European Music Event).

    Вечерта на 7 юни слушателите в София, Варна, Добрич, Шумен, Габрово и Монтана първи разбраха кой за какво получи статуетка - директно от Балната зала на Централния военен клуб в столицата по Алфа радио те научиха, че парчето на Deep Zone project ft DJ Balthazar “DJ Take me away” бе определено за най-добър трак, JackRock спечели наградата за най-добър продуцент, българският филиал на световния парти-сайт Tillate се окичи с приза за най-добър уебсайт, а bg-диджеите Doncho и Cooh взеха награда съответно за най-добър хаус и дръм-енд-бейс диджей в Югоизточна Европа.

    В категория най-добро денсрадио малко не достигна на Алфа и приза отнесе румънското One FM, но пък всички в залата аплодираха най-много именно българското партирадио. Едновременно и по трите програми на Алфа в страната наживо от сцената във Военния клуб пя невероятната Барбара Такър, а в изнесеното студио се включиха Светльо, Марто и Веси от Планет Мeджик Лайв, които имаха номинации в 4 категории и приятелите на партирадиото DJ Martijn Ten Velden и DJ Стивън.

    Живото предаване продължи със SEEME фестивалното парти - в подлеза на Централна ЖП-гара София. Под купола на ремонтирания подлез и под проливния дъжд, който не спря да вали почти през цялата нощ, се събраха хиляди фенове на денсмузиката, които също не “спряха” цяла нощ. Алфа радио се включи от основната сцена и излъчи наживо сетовете на холандеца Jesse Voorn и британския диджей Paul Woolford.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »