Онлайн Радио
Четвъртък, Юли 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

РАДИО NOVA и Solar представят Пийт Тонг!

Само на www.radionova.bg може да спечелите ВИП билет за сета на популярния DJ
Само на www.radionova.bg може да спечелите ВИП билет за сета на популярния DJ

Обновеният сайт на радио NOVA – ефирния дом на Пийт Тонг в България, www.radionova.bg ви дава възможност да спечелите уникална ВИП покана и среща с мега звездата на клубната музика!

От 9 юли на сайта на радиото слушателите, фенове на британския DJ, могат да се състезават за уникалния шанс да видят Пийт Тонг на живо само като се регистрират. Вижте още на www.radionova.bg! Подробности в ефира на 101. 7 FM.

Откриващият сет в рамките на Cacao Beach на 25 юли е поверен именно на Пийт Тонг, който идва по покана на радио NOVA и организаторите от Solar. Една от най-големите знаменитости в световната клубна музика отново ще взриви българските фенове на Cacao Beach с наелектризиращите си сетове. Невероятният му усет за хитовото звучене го е превърнал в любимец на хиляди почитатели на всички континенти. Легендарен с предаванията си по BBC Radio 1 като Essential Mix и Essential Selection, които звучат в България само в ефира на радио NOVA, заради продукцията на собствения си лейбъл - "FFRR Records" и с това, че е резидент в клуб Pacha в Ибиса, Пийт Тонг отново е тук!  Графикът му на DJ  през лятото е претоварен, тъй като Пийт не обича да бъде възприеман само като радиоводещ. Тонг работи и над саундтракове на филми като Плажът, Human traffic и 24 Hour Party.
За да спечелите билет и възможност за лична среща с големия DJ, трябва само да се регистрирате на www.radionova.bg. Новообновеният сайт на радио NOVA ви очаква с нови секции, много новини и с раздел за вашите лични миксове. Очаквайте скоро и още интересни игри и промоции на www.radionova.bg, където можете да слушате любимото си радио онлайн.

В България феновете на Пийт Тонг могат да го слушат на честота на радио NOVA. Само на 101.7 FM неговото шоу Essential Selection е всеки петък от 20 до 22 часа и всяка събота от 21 до 23 часа, а Pete Tong’s Essential Mix – всеки вторник от 22 до 24 часа и събота от 24 до 02.

 
Коментари
 1. pbizart
  11 Юли 2009, 23:11
  аз се регистрирах, не мога да намеря къде е това с билетите, дали само регистрацията е достатъчна ?
 2. pe6kireva
  11 Юли 2009, 09:02
  и аз ще се регестрирам
 3. radioablanica79
  10 Юли 2009, 17:51
  Не мисля, че трябва да се желае само печелене на награди.
 4. pbizart
  10 Юли 2009, 10:47
  страхотно е да има игри с награди

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »