Онлайн Радио
Сряда, Февруари 21, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Alpha Underground July Morning Party

Цяла нощ парти на плажа организира Алфа радио в навечерието на 1 юли. На Фестивалния плаж в курорта Албена ще се съберат 11 диджеи, които ще забавляват феновете на обявеното за най-добро денсрадио в Югоизточна Европа Алфа радио
Цяла нощ парти на плажа организира Алфа радио в навечерието на 1 юли. На Фестивалния плаж в курорта Албена ще се съберат 11 диджеи, които ще забавляват феновете на обявеното за най-добро денсрадио в Югоизточна Европа Алфа радио.
Купонът ще започне довечера в 19.00 ч. и ще свърши след изгрев слънце на 1 юли.
Цялото събитие ще се излъчва наживо на вълните на Алфа радио в страната – София, Варна, Добрич, Шумен, Габрово, Монтана, Ловеч и Ахтопол.

Алфа ъндърграунд (Alpha Underground) е серия камерни партита, които Алфа радио стартира през лятото на 2008 г. с идеята да организира забавна вечер за своите фенове извън обичайните места за подобни събития.
Ъндърграунд партитата се провеждат в по-малки клубове или на открито, започват по-рано и свършват по-късно от обичайното време за парти (19.00 – 07.00 ч., примерно) и не се събира такса за вход.

Цялото събитие се излъчва наживо на честотите на Алфа радио в цялата страна.
По време на предаването водещ/и разказват в ефир какво се случва на въпросното парти, говорят с присъстващите, с диджеите, коментират и предават настроението на тълпата с преки включвания на микрофоните през цялото събитие.

 
Коментари
  1. vicsan
    03 Юли 2009, 23:08
    Трябва да направите и нещо с много рок!
  2. deni0587
    30 Юни 2009, 22:04
    July morning :) Fantastic:)))

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »