Онлайн Радио
Неделя, Януари 26, 2020 | Мрежа: 2784 потребителя
 

Срещни Майкъл Болтън с Радио FM+

Майкъл Болтън, който на 30 юни ще изнесе концерт в София, ще се срещне с двама от най-големите си почитатели, слушатели на Радио FM+
Майкъл Болтън, който на 30 юни ще изнесе концерт в София, ще се срещне с двама от най-големите си почитатели, слушатели на Радио FM+. Това съобщи днес в ефира си музикалното радио. Други щастливци пък ще получат билети за шоуто.

  „Това не е единственият изпълнител, за който феновете на FM+ играят и печелят награди. Тази година решихме да покажем на нашите слушатели, че всяко радио може да пуска музика, но не всяко може да радва толкова много хора едновременно”, обясни PR-ът на медиата Радослав Неделчев.

Всеки ден, всеки слушател, който е с късмет, печели и билет за концерта на Мадона в София. „До този момент сме зарадвали около десет от най-големите почитатели на поп-кралицата. Няма да спрем обаче до тук. Знаете, много български фенове пожелаха да видят любимата си банда – U2 на живо. След като се разбра, че турнено им – “360Tour” няма да мине през страната ни, ние от Радио FM+ решихме, че трябва да сбъднем мечтата поне на двама от тях”, споделиха сутрешните водещи Тони и Сашо.

От началото на Юни всеки ден Радиото представя големите си музикални звезди: Мадона, Роксет, Джордж Майкъл, Майкъл Джексън... в играта “Звездно лято”. Наградата, която ще се раздаде в началото на новия месец накара цели офиси да слушат FM+ нон-стоп – двама ще спечелят последните два билета за концерта на U2 в Милано през Юли!

Музикалната кампания „Звездно лято” се провежда за четвърта поредна година, като до този момент е дало шанс на българи да видят на живо Куин + Пол Роджърс, Ейми Уайнхаус, Би Джийс, Ролинг Стоунс и Джордж Майкъл.

Радио FM+ е единственото музикално радио с две награди от Mediamixx 09 – за музикално предаване и за автореклама.

 
Коментари
 1. cska_gogata
  28 Юли 2009, 20:14
  Майкъл Болтън и аз го харесвам
 2. pbizart
  28 Юли 2009, 14:08
  и на мен много ми харсва Майкъл Болтън
 3. vicsan
  29 Юни 2009, 09:57
  Да бе да..Имам държавни изпити,така че -не си прав :) А няма как да стигна след концерта в Благоевград :(
 4. radioablanica79
  28 Юни 2009, 16:34
  Ако толкова много искаш какъвто и ангажимент да имаш ще присъстваш.
 5. vicsan
  26 Юни 2009, 01:11
  Искам на среща с Майкъл Болтън!Той е невероятен,може да те разстопи :)) Преди две години направи невероятно шоу в зала 1 на НДК :)))

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »