Онлайн Радио
Петък, Септември 17, 2021 | Мрежа: 38818 потребителя
 

Джаз прегръдка от Мирослава Кацарова

Обаятелната Мирослава Кацарова отново ще прегърне с музиката си публиката на концерт на 28 юни в столичния Sofia Life Club
Обаятелната Мирослава Кацарова отново ще прегърне с музиката си публиката на концерт на 28 юни в столичния Sofia Life Club. Певицата, която е и водеща на авторски предавания по Джаз ФМ радио, ще гостува с трима от най-добрите български джаз музиканти – Румен Тосков (пиано), Веселин Веселинов – Еко (бас) и Христо Йоцов (ударни). Четиримата творят заедно вече 10 години и моментите, когато са на сцената, определят като винаги хубава и добра среща. За тях най-важното в музиката е удоволствието от нея и затова на концерта, представен от Sofia Live Club и Джаз ФМ радио, ще ни развълнуват с песни, които лично те харесват – по-рядко изпълнявани джаз и латино стандарти, както и авторски композиции.

Концертът на Мирослава Кацарова, Румен Тосков, Веселин Веселинов-Еко и Христо Йоцов е на 28 юни от 22 ч. в Sofia Live Club. Най-новата столична сцена за музика на живо се намира в подлеза на НДК, срещу фонтаните.

 
Коментари
  1. vicsan
    26 Юни 2009, 01:08
    За първи път чувам тази симпатична,млада дама,но обещавам да я преслушам :)

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »