Онлайн Радио
Неделя, Февруари 5, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Ася Александрова от Радио Атлантик прибави поредна шампионска титла

Водещата на Quiz Show по радио Атлантик и Любо Пенев станаха шампиони на смесени двойки в турнира по тенис за аматьори Jeep OK Sport Open 2009
На провелото се за четвърта поредна година Национално първенство по тенис за аматьори Jeep OK Sport Open 2009 Ася Алескандрова от Quiz Show и треньорът на футболния клуб ЦСКА Любо Пенев спечелиха златен медал в категорията „смесени двойки“.

Любителите на тениса наблюдаваха уменията на любимата си водеща на 21 юни на кортовете на тенис клуб „Академик“. Подкрепяна от свои приятели и фенове, най-добрата тенисистка сред радиоводещите и най-радиофоничният глас сред тенисистите демонстрира уменията си в сервиса и отиграването. Футболният национал от близкото минало Любослав Пенев беше достоен партньор на любимката на по-любознателните слушатели на радио Атлантик. Перфектното сработване между двамата доведе до спечелването на шампионската титла.

Малко слушатели на „Атлантик“ знаят, че освен радиото, тенисът на корт е другата голяма любов на водещата Ася Александрова. В своята колекция тя има завиден брой медали от различни състезания за аматьори в този спорт.

“Quiz Show с Ася Александрова” e в ефира на Радио Атлантик с много награди всеки уикенд между 10 и 12 часа.

 
Коментари
  1. deni0587
    28 Юни 2009, 23:54
    Bravo na Asq Aleksandrova:)

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »