Онлайн Радио
Неделя, Септември 19, 2021 | Мрежа: 38818 потребителя
 

Нисанът на ENERGY замина за Стара Загора!

С почти 10 000 регистрирани участници, награда от Mediamixx и много щастлив победител завърши играта “Изчезвам след 60 секунди” 
Вчера беше официалният финал на първата по рода си риалити радио игра в България “Изчезвам след 60 секунди” с голяма награда чисто нов Nissan Qashqai на стойност 32 000 лв.! 

Големият победител се казва Бисер Орлов и е от Стара Загора. Неговият десетгодишен син изтегли печелившия ключ и отвори нисана пред погледите на всички 20 финалиста в играта. Бисер е на 39 години и се занимава с недвижими имоти. След първоначалната изненада, той благодари на семейството си – на съпругата си, на малкия деветмесечен Борислав и на Радослав, който собственоръчно отключи колата и най-вече - на екипа на радио ENERGY. Бисер призна, че като “страстен почитател на музиката на 90-те”, може категорично да каже, че радио ENERGY е “най-доброто в България” и единственото, което ще слуша и занапред. Гордият притежател на чисто новия Nissan Qashqai пожела да благодари и на всички слушатели на ENERGY Request, които го поздравиха в деня след финала! 

“Изчезвам след 60 секунди”, играта на радио ENERGY и NISSAN беше в ефир повече от два месеца, а регистриралите се в нея бяха почти 10 000! Освен с високия си брой участници, екипът на радио ENERGY може да се похвали и с награда за най-добра радио игра от тазгодишния медиен фестивал в Албена – Mediamixx. Финалистите, които участваха във финалния кръг бяха точно 20. От тях – седем жени и тринайсет мъже; дванайсет участника бяха от София, един от Перник, трима от Пловдив, трима от Стара Загора и двама от Варна. Всички те получиха като подарък и абонамент по избор за сп. National Geographic България или списание ELLE.  


Играта се проведе за първи път в българския ефир, с любезната подкрепа на NISSAN! 
Слушайте радио ENERGY за още изненади това лято! 


 
Коментари
 1. deni0587
  20 Юни 2009, 17:03
  Честито на победителя :)
 2. Анонимен
  20 Юни 2009, 09:14
  Честито на печелившите както се казва
 3. radioablanica79
  20 Юни 2009, 03:12
  И аз искам такава награда. Поздравления и Успех!
 4. pe6kireva
  20 Юни 2009, 01:07
  браво на вас успех

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »