Онлайн Радио
Събота, Април 20, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Край на регистрацията за "Изчезвам след 60 секунди"!

Радио ENERGY - с награда “Златен чадър” за най-добра радио игра
Вчера приключи първият етап на първата риалити радио игра в бг ефира “Изчезвам след 60 секунди”. 9 432 души са регистрираните на сайта на радио ENERGY слушатели, които решиха да пробват късмета си в уникалното състезание.

Наградата от играта е чисто нов Nissan Qashqai!

Финалистите до момента са 20 и те са всички, класирали се за финала и успели да се качат и да запалят нисана за 60 секунди!
През последните два месеца екипът на радио ENERGY стана свидетел на всякакви куриозни ситуации – хора, тичащи боси по пътя си към жадуваната кола, сбъркани адреси на улици, скандали с органите на реда, цели офиси насърчаваха колегите си участници в “Изчезвам след 60 секунди”!
Адреналинът от надпреварата ще имат възможност да изпитат още само четирима финалисти, чиито имена ще бъдат изтеглени в сряда и петък. Следващата седмица един от всички финалисти слушатели на радио ENERGY ще спечели чисто нов Nissan Qashqai на стойност 32 000 лева!

Освен с високия брой (почти 10 000!), участници в екстремната радио игра, първа по рода си в България, екипът на радио ENERGY може да се похвали и с награда от тазгодишния медиен фестивал в Албена – Медиамикс. Програмният директор на радиото Драгомир Керелезов получи чадърчето признание за качеството и интереса, предизвикан от играта и благодари на всички, ангажирани в “Изчезвам след 60 секунди”!

 
Коментари
  1. radioablanica79
    13 Юни 2009, 01:09
    Малко лудоооо

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »