Онлайн Радио
Неделя, Юни 23, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Алфа радио - най-добро денсрадио в Югоизточна Европа!

Партирадиото на България - Алфа, беше определено за най-добро денсрадио в Югоизточна Европа на четвъртото издание на фестивала SEEME (South-East European Music Event), който се провежда в София
Партирадиото на България - Алфа, беше определено за най-добро денсрадио в Югоизточна Европа на четвъртото издание на фестивала SEEME (South-East European Music Event), който се провежда в София. За втори път наложилото се като най-голямата музикална конференция на Балканите събитие връчи награди за постижения в областта на денсмузиката в региона. Номинациите в 20-те категории бяха определени изключително от фенове на този тип музика, които гласуваха по интернет в продължение на месец за своите фаворити. В категория "Най-добро денсрадио" (Best Dance Radio) Алфа спечели с огромна преднина пред радиостанции от Гърция, Турция, Босна и Херцеговина и Румъния.

Наградата връчи холандският диджей Джеси Воорн (Jesse Voorn), а управителят на партирадиото Слави Петков каза, че наградата е за всички, които живеят с Алфа радио.
На церемонията по връчване на вторите годишни награди на SEEME талантливата българска певица Весела Бонева представи новия си сингъл Ring the Bells, който скоро ще звучи ексклузивно по Най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа.

Весела, известна също и като МС Vessy, е тясно свързана с Алфа радио - нейният глас звучи в джинглите на партистанцията. Тя подгрява и няколко от зимните NightFlightParty-та в клуб АRROdance. Весела ще дойде за NightFlightParty и през лятото на 2009 г.

Екипът на Алфа получи моментално поздравления от приятели и партньори, сред които Ясен Петров и Стивън от Метрополис, Рос и Спасото, Камен Воденичаров и др.

Веднага след церемонията Алфа радио излъчи и част от партито от Фестивалната нощ SEEME в подлеза на Централна гара в София.

Слушателите на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа чуха лайв изпълненията на две от най-добрите български групи Tri O Five и Gravity Co., както и сетове на френския диджей Арно Гонзалес (Arno Gonzales),  Джеси Воорн и диджей Ремо (Remo) от Италия (и тримата част от световната анти-СПИН организация Dance4Life).

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »