Онлайн Радио
Събота, Юли 13, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

PRO FM стартира програмата си на 8-ми юни

Радиото в ТВ2 Груп – PRO FM, ще стартира своите предавания на 08 юни, понеделник
През месец юли 2008-а година, медийната група на СМЕ - Central European Media Enterprises, навлезе на българския пазар с покупката на телевизиите ТВ2 и РИНГ, и радио Мила. CME е основен медиен играч за Централна и Източна Европа, притежава 22 медии в 7 европейски държави, достигащи до обща аудитория от  97 милиона зрители. Екипът на медийната група се концентрира в работата си по двете телевизии, но не се отказа и от радиото. Първата стъпка по промяната на радио „Мила” беше направена в началото на месец Май, тази година, когато беше изцяло променено звученето на станцията от ретро на „Top 40 Contemporary Hit Radio”, излъчващо най-доброто от съвременната поп, поп денс и ърбан музика, освен това беше променено и името - PRO FM.
От 8-ми юни, понеделник, продължава развитието на PRO FM, което до момента забавлява слушателите основно с  най-новите хитове. От другата седмица стартират и предаванията на радиото. „Ще стартираме с пълна програмна схема, но без окончателен сутрешен блок. За него имаме няколко варианта и в идните месеци ще го добавим към програмата си”, споделя Виктор Костов, мениджър на PRO FM.

Какво ще има по PRO FM:
От 10:00 до 14:00 часа ще върви дневното шоу на Стан. Стан е тихият глас в радиото. Не обича да говори много, но всичко, което казва е точно на място. Обожава медицината, но завършва право, не обича комерсиалното кино, но си пада по комерсиалната музика. Започва своята кариера като радио водещ през 2001-а година. В PRO FM, освен водещ, Стан ще бъде и музикалният редактор на радиото.

От 14:00 до 18:00 часа в ефира на PRO FM ще бъде Марта - екстремната в радиото. Марта е млада, обича ездата, високите скорости, рафтинга, скачане с бънджи и всичко, в което има адреналин. Марта е актриса и попада в радиото съвсем случайно преди близо 2 години, когато в един супермаркет чува ключовата за всички актьори дума „кастинг”. „Не знаех какво да очаквам, но ми се стори интересно, а те взеха, че ме избраха”, спомня си актрисата. В PRO FM тя ще запознава слушателите с най-новото от света на музиката и уеб пространството.

От  18:00 до 22:00 часа слушателите ще бъдат с Елена, рекламистът в радиото. Елена също започва работа в радио през 2001 година, но освен това се е занимавала с PR, а сега работи и като copy writer в рекламна агенция. Елена обича да пише, поддържа собствен блог, пише за вестници и списания, и мечтае един ден да издаде книга. Шоуто, което тя ще води по PRO FM определя като – „Предаване за колата. Ще се опитвам чрез забавлението и музиката да предложа на шофьорите, а и не само на тях, едно приятно прекарване с мен”, споделя концепцията си Елена.

Новините по PRO FM ще се представят от Гери и Явор. Новините ще са всеки делничен ден от 07:00 до 20:00 часа, на всеки кръгъл час с акцент върху практичното и позитивното.
Гери е бижуто в радиото, тя е с най-дълъг опит от всички, има дъщеря на 9 години. Освен в радио е работила и в телевизия. Обича да изработва бижута и чрез това си хоби преодолява желанието да пуши.
Явор е лингвистът в радиото, говори четири езика – английски, френски, руски и арабски, в момента е решил, че иска да учи италиански и испански. Явор обича спорта, но няма да набляга на спортните новини. Той също има опит в телевизия, но твърди, че радиото е магия.

 PRO FM се излъчва на честота 101, 1 MHz. за София и може да се слуша онлайн на www.profm.bg

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »