Онлайн Радио
Неделя, Февруари 5, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Боно със специално видео послание за наградите на БГ РАДИО!

За първи път ирландският певец и активист се обръща към българската публика!
Утре в зала едно на НДК от 20 часа е церемонията по връчване на Годишните музикални награди на БГ РАДИО 2009.

Тази година специално участие в нея ще вземе и фронтменът на музикалните гиганти U2, гражданският активист, еко защитник, рицар на Британската империя и рокаджия – легендата Боно Вокс!

Певецът, ангажиран с ред екологични и социални каузи, ще се обърне към българската публика с видеопослание, за да подкрепи зелената инициатива на БГ РАДИО. Медията посвещава тазгодишните си награди на опазването на природата и призовава: “Ако всеки направи по нещо малко, ефектът ще бъде голям”. Зад идеята застава и фронтменът на ирландската група с хиляди фенове у нас. Благодарение на БГ РАДИО Боно за първи път ще се обърне лично към тях и ще ги поздрави на чист на български!

Тази година церемонията минава под мотото: “Чиста българска музика за чиста българска природа”. Зад зелената инициатива, започната от радиото, в което се излъчва само българска музика, се включиха не само изпълнителите, които ще вземат участие в осмата церемония по връчване на годишните музикални награди на БГ РАДИО, но и Димитър Бербатов, който утре в НДК лично ще получи специалната награда на медията – БГ Посланик.


Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2009 ще се проведат в зала 1 на НДК и ще се излъчат на живо от 20:00 часа по bTV, телевизия CITY и БГ РАДИО. Билети за церемонията се продават в Билетния център на НДК.

Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2009 се реализират с подкрепата на Nescafe 3 в 1, Биопрограма и Столична община култура и с медийното партньорство на сп. Блясък и сп. Story.


 
Коментари
  1. cska_gogata
    29 Юли 2009, 13:13
    Интересно прекрасно е това.
  2. pbizart
    29 Юли 2009, 12:14
    страхотно е чуждестранни звезди да се интересуват от българските музикални награди

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »