Онлайн Радио
Събота, Декември 2, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио FM+ отново събира децата на България за празничен 1 юни

За четиринадесета поредна година Радио FM+ ще отбележи Международния ден на детето с празнични прояви в големите градове на страната.
За четиринадесета поредна година Радио FM+ ще отбележи Международния ден на детето с празнични прояви в големите градове на страната.

В София детският празник ще започне от 11 часа на 1 юни и ще продължи цели шест часа. На специално подготвени шатри в Приключенски парк „Коколанадия” малчуганите ще се забавляват с любимите си анимационни герои. Традиционната благотворителната томбола, която екипът на Радио FM+ организира всяка година, този път ще събира средства за кампанията на фондация „И аз мога” – „България – достъпна за всички”.
Над 800 са наградите, които децата ще получат тази година, благодарение на генералния спонсор – MТел, както и сп. NG Kids.

В Благоевград детският празник започва от 16.30ч. в Аква-Парк Благоевград.
Във Велико Търново пък след 17.00ч. в парк “Марно Поле” всички малки и големи ще се забавляват и печелят подаръци от ПроКредит Банк.
Празникът за децата на Бургас, организиран от Радио FM+ започва на 1 юни от 10.30 часа пред Пантеона. Благотворителната томбола там ще събира средства за детска градина “Андерсен” в комплекс „Лазур”.

Изживейте един незабравим 1 юни с Радио FM+, където и да сте!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »