Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Борислав Стефанов е първият Рок Доброволец в историята на Калиакра Рок Фест

След финалния етап, в който шестима финалисти се бориха за вашите гласове, на www.starfm.bg от полунощ имаме победител: Борислав Бориславов Стефанов е човекът, който ще се потопи в атмосферата на Kалиакра Рок Фест 2009 както никой никога досега!
След финалния етап, в който шестима финалисти се бориха за вашите гласове, на www.starfm.bg от полунощ имаме победител: Борислав Бориславов Стефанов е човекът, който ще се потопи в атмосферата на Kалиакра Рок Фест 2009 както никой никога досега! Освен осигурен престой в Каварна в периода 1-3 юли, Борислав ще има и достъп backstage - както и работа там, с която ще стане част от не леката организация на Калиакра Рок Фест. Наградата е осигурена от организаторите на фестивала - Жокер Медиа и община Каварна, а в играта участваха единствено слушателите на радио STAR FM.
 Не на шега Борислав спечели с 36% и 964 гласа - някои от тях от Швеция, Япония, САЩ и кои ли не други крайчета на света - това са сухите цифрови измерения на победата му.
Останалото ще го чака в началото на юли - а после той сам ще разкаже от ефира на Star FM какво му се е случило и какви преживявания ще му останат завинаги!
Честито на победителя, а от всички нас - ROCK ON!

 
Коментари
  1. Silvi
    27 Август 2009, 17:02
    Супер ! Това е и моят фаворит !

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »