Онлайн Радио
Сряда, Декември 1, 2021 | Мрежа: 38818 потребителя
 

Само седмица до Годишните Музикални Награди на БГ Радио

БГ РАДИО озеленява зала 1 на НДК за Годишните Музикални Награди 2009
Най-българското радио връчва специален приз на мега звездата на българския и световен футбол Димитър Бербатов
БГ РАДИО озеленява зала 1 на НДК за Годишните Музикални Награди 2009

Най-българското радио връчва специален приз на мега звездата на българския и световен футбол Димитър Бербатов

Само седмица остава до големия спектакъл – церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО за 2009 в зала 1 на НДК, а гласуването за големите отличници на изминалата година продължава на www.bgradio.net.

Годишните Музикални Награди 2009 ще преминат под мотото: “Чиста българска музика за чиста българска природа”. Медията, която активно инициира, подкрепя и участва в еко кампании, посвещава тазгодишните си награди на опазването на природата и призовава: “Ако всеки направи по нещо малко, ефектът ще бъде голям”. В унисон със зеленото послание на БГ РАДИО и НДК на 31 май ще се превърне в пролетна градина – в зала 1 ще пораснат истински дървета, а награждаването ще се случва директно върху зелена поляна!

В неделя за четвърти път БГ РАДИО ще връчи и наградата БГ Посланик. Това е специален приз, с който радиото награждава българи, допринесли за популяризирането на България извън нея чрез постиженията си. Носители на наградата БГ Посланик досега са били Албена Денкова и Максим Стависки, Иво Папазов, Елица Тодорова и Стоян Янкулов. Тази година БГ РАДИО ще награди капитана на националния ни отбор по футбол и звезда на английския Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който ще присъства на церемонията, за да получи лично наградата си само дни след финала на Шампионската лига.

Водещи на еко спектакъла тази година са любимците на публиката Орлин Павлов и Любо. Отново от сцената на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2009 ще се родят и новите хитове на тази година. Сред изпълнителите, които ще излязат на сцената на 31 май, са Миро, Калин Вельов и Нина Николина, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Д2, Криста, Б. Т. Р., Невена с Мариус Мога от Моранди и гръцкият рапър Ниво, Мастило, Тома, Дийп Зоун Проджект, както и Галя с едно дълго чакано завръщане и чисто нова песен!

Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2009 ще се проведат в зала 1 на НДК и ще се излъчат на живо от 20:00 часа по bTV, телевизия CITY и БГ РАДИО. Билети за церемонията се продават в Билетния център на НДК.

Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2009 се реализират с подкрепата на Nescafe 3 в 1 и Биопрограма и с медийното партньорство на сп. Блясък и сп. Story.

БГ РАДИО мисли за Земята! Ако всички правим нещо малко, ефектът ще е голям!


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »