Онлайн Радио
Четвъртък, Юли 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Z-Rock замесено в радиопиратство?

След като бяха разпространени екстравагантни снимки от тайнствена фотосесия на радиоводещите на Z-Rock, рок радиото на България официално признава, че е „замесено” в радиопиратство!
   След като бяха разпространени екстравагантни снимки от тайнствена фотосесия на радиоводещите на Z-Rock, рок радиото на България официално признава, че е „замесено” в радиопиратство!

   Огромна рок вълна заля Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, Дания, Финландия, Германия и Русия и сега се насочила към България! Създателят на „Нотинг Хил” и „Наистина любов” – Ричард Къртис ще ни впусне в шеметно пътуване из епохата на рока с един от най- оригиналните музикални филми на всички времена – „Рок радио”! Забавна история за група нелегелни диджеи - радиоводещи, пленили с бунтарска музика британските радиослушатели през 60-те, ще атакува и българската публика.

   Компас в бурното рок море ще бъде Z-Rock! Звездите на радиото се превъплъщават в ролите на рок пирати и се смесват с филмовите герои, за да представят една ексклузивна визия за премиерата на филма „Рок радио” в България. Идеята на официалния разпространител за страната - „Прооптики България” е провокирана от нестандартната промоция на филма в Русия и няколко други държави. Избира се рок радио, което се идентифицира като емблема на цяла генерация, така както британските радио пирати са опиянявали с музиката си и са се превърнали в своеобразен символ на едно цяло поколение. Изборът за България е категоричен - Z-Rock!

   Очаквайте да видите заедно звездните рок пирати, които ще ви поканят за премиерата на „Рок радио” на 5 юни 2009!      


За филма:

   Създателят на Наистина любов и Дневникът на Бриджит Джоунс Ричард Къртис събира в една лодка носителя на Оскар® Филип Сиймур Хофман (Капоти), Бил Най (Карибски пирати: На края на света), Рис Айфънс (Елизабет: Златният век), Ник Фрост (Горещи палки) и Кенет Брана (Хари Потър и стаята на тайните).

   През 1966 г. – най-добрата британска ера в поп музиката – радио BBC пуска само два часа рокендрол в седмицата. Но едно нелегално радио пуска любимата музика от открито море по 24 часа на ден. И 25 милиона души – повече от половината население на Британия – слуша пиратите всеки божи ден!

   Скоро популярната пиратска станция привлича вниманието на министър Дорманди (Кенет Брана), който се заканва да накаже наглите закононарушители. Следва истинска морска буря, в която правителството на Нейно Величество се изправя срещу собствените си граждани!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »