Онлайн Радио
Четвъртък, Декември 8, 2022 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Остава по-малко от месец до финала на `Изчезвам след 60 секунди`

Слушателка на радио Energy захвърли високите токчета в спринта към Nissan Qashqai
22 май се оказа щастливия ден за поредния финалист в риалити играта на радио Energy “Изчезвам след 60 секунди”. Малко след 10 часа Кашкая на радио Energy изненада Теодора Рукова на работното й място – Терминал 2 на аерогара София. Тя беше 17-тия слушател на радио Energy,  който за по-малко от 60 секунди успя да намери колата, да влезе в нея и да я запали. Теодора се оказа доста изобретателна! За да стигне по-бързо и да се вкючи в 60-те секунди, тя захвърли обувките на високи токчета и довърши спринта към Кашкая на радио Energy, боса!

Вече повече от месец, екипът на радио Energy обикаля градовете София, Пловдив, Варна и Стара Загора с Nissan Qashqai. С риск да си създадат проблеми с изнервени и некомуникативни охранители и дори да отнесат глоба от КАТ за неправилно паркиране, те не се спират пред нищо в целта да бъдат на точния адрес, оставен в регистрационната форма.

До големия финал на риалити играта на радио Energy – “Изчезвам след 60 секунди” остава по-малко от месец. Финалистите до момента са 17, а регистрацията продължава на www.nrj.bg до 8 юни. На 18 юни един от слушателите на радио Energy ще спечели нов Nissan Qashqai на стойност 32 000 лева!

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »