Онлайн Радио
Събота, Април 20, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио Веселина и DotBulgaria.com на капучино всяка сутрин

Съвместна инициатива на сутрешното шоу “Капучино” и социалната мрежа DotBulgaria.com дава ценни съвети и ежедневно награждава най-интересните от тях
Днес радио Веселина и социалната мрежа DotBulgaria.com стартират съвместна инициатива. Тя ще продължи до 3 юли и ще награди най-активните радиослушатели и онлайн потребители с над 300 награди.

За целта в DotBulgaria.com е създаден форум „Тема на деня“ на едноименната рубрика в сутрешния блок на радио Веселина. Той призовава почитателите на модерния попфолк и посетителите на социалната мрежа ежедневно да коментират и да дадат съвет по конкретен личен проблем.

Днешната първа тема от кампанията бе повдигната от слушател на Веселина от Плевен, който търси съвет за проблем с паркирането пред неговия жилищен блок. След като заедно със свой съсед отстраняват голям земен насип, за да могат да паркират колите си, други съседи започват да паркират на освободената площ. Какво да се прави?! Като обобщение на мненията по злободневната тема звучат думите на потребител от форума: „Според мен колите са твърде много. Всеки член на семейството има свое возило. Нормално е да няма къде да се паркира, къде да се диша и къде да се разхожда човек, защото всички тротоари станаха паркинги“.

В края на всяко предаване Деси, водещата на „Капучино“, ще определя най-интересните мнения и съвети, изказани в ефир или във форума, а техният автор ще получи като награда чаша за капучино с уникална форма. Докато пие своята гореща напитка от нея, всеки петък един от „съветниците“ ще се бори за голямата награда – usb и чисто нов мобилен телефон!
Имената на наградените ще се обявяват в „Капучино“ по радио Веселина всеки делничен ден от 06.00 до 10.00 часа и на сайта www.dotbulgaria.com.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »